10373007_832470423439963_6130836270888896482_o.jpg

Je diner in de Mannenzaal: proef van onze gastvrijheid

Dineren in de Mannenzaal

 

Van statig sitdown diner tot informeel walking dinner: er is van alles mogelijk in de Mannenzaal. Wij organiseren met liefde diners in alle vormen en maten tot 2 tot 100 personen, in zowel de Mannenzaal, de kapel als beide ruimtes tegelijkertijd.

Wij kunnen alles voor je verzorgen en uit handen nemen, van friandise tot frituurhapje en van tafelsetting tot toetje. Maar zelf kan je ook een hoop regelen als je dat liever hebt. Jij bepaalt de sfeer en stijl van de aankleding en details, de 'look & feel' van de locatie zelf doet de rest!

 

Catering op maat

Wij werken samen met geselecteerde partners op het gebied van catering en evenementen. Dit zijn partijen die de locatie al goed kennen, er regelmatig met veel plezier werken en kwaliteit -net als wij- hoog in het vaandel hebben staan. Wij kunnen deze partners uiteraard aanraden en je gericht advies geven over welke partij het beste past bij jouw ideeën.

Daarnaast is het ook mogelijk om je 'eigen' externe cateraar in te zetten voor je diner in de Mannenzaal. Vraag in dit geval naar onze voorwaarden.

Extra mogelijkheden

 

Voor het 'zijprogramma' van je diner kunnen wij diverse suggesties doen. Denk aan het creatief faciliteren van toespraken of het creëren van onvergetelijke momenten met collega's. Wellicht is een cultuurhistorisch verhaal over deze bijzondere locatie, verteld door onze eigen gids een waardevolle aanvulling, of kunnen wij een voorstel doen voor op maat gesneden cultureel intermezzo. Omdat wij in het hart van de Amersfoortse cultuurwereld opereren, biedt ons netwerk aan musici, dichters en kunstenaars mogelijk een nieuw aanvullend perspectief op de invulling van je dineravond.

Contact ons zodat we kunnen meedenken over de vele mogelijkheden!