vr 30 apr.

|

Online theaterlezing

Gelijk of Geluk: de kunst van het liefdevol communiceren

Lastige gesprekken met je partner, die zeurende collega of je kind dat niet lijkt mee te werken. Elkaar begrijpen valt niet altijd mee. Maarten Vogelaar, spreker en therapeut bij Love Update neemt je op 30 april om 20:00 uur mee in de wereld van liefdevol communiceren.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Gelijk of Geluk: de kunst van het liefdevol communiceren

Tijd en locatie

30 apr. 2021 20:00

Online theaterlezing

Over het concert

Ken je dat?

 • Dat je zo maar verstrikt raakt in een discussie met je partner, terwijl je eigenlijk niet zo goed weet waarom ook al weer precies.
 • Of dat je tot je puber probeert door te dringen, maar dat het het ene oor in en het andere uit lijkt te gaan.
 • Zo’n collega die het met zijn houding voor elkaar krijgt dat jij binnen de kortste keren op het plafond hangt van irritatie.

Welkom bij de theaterlezing “Gelijk of Geluk” waarin spreker en therapeut Maarten Vogelaar je mee neemt in de wereld van liefdevol communiceren.

Tijdens deze online theaterlezing “Gelijk of Geluk" leer je glashelder communiceren met je zeurende partner, je kind dat niet lijkt mee te werken, je schoonmoeder met haar ongevraagde adviezen en je collega die onder je huid probeert te kruipen.

Stap voor stap neemt Maarten je mee in zijn Love Update methode, waardoor energieslurpende gesprekken voorgoed verleden tijd zijn. Aan het einde van de voorstelling is er een live Q&A.

Meer informatie: www.loveupdate.nl

Kaarten

Prijs

Aantal

Totaal

 • Regulier ticket

  €25

  btw inbegrepen

  +€0.63 servicekosten

  Toegang tot de online theaterlezing. Inclusief live Q&A na afloop van het programma.

  €25

  btw inbegrepen

  +€0.63 servicekosten

  0

  €0

Totaal

€0