ma 10 dec.

|

stAeg coffee, culture & events

Ligconcert met Helena Basilova

stAeg organiseert in samenwerking met pianiste Helena Basilova een ‘ligconcert’ op maandagavond 10 december aanstaande. Een must-go om ook te kunnen ontspannen tijdens de drukke decembermaand! Dit bijzondere concert vindt plaats in de verstilde, serene concertzaal van de Sint Aegtenkapel.

Registration is Closed
See other events
Ligconcert met Helena Basilova

Tijd en locatie

10 dec. 2018 20:00 – 21:30

stAeg coffee, culture & events, Het Zand 37, Amersfoort, Nederland

Over het concert

stAeg organiseert in samenwerking met pianiste Helena Basilova een ‘ligconcert’ op maandagavond 10 december aanstaande. Een must-go om ook te kunnen ontspannen tijdens de drukke decembermaand! Dit bijzondere concert vindt plaats in de verstilde, serene concertzaal van de Sint Aegtenkapel in Amersfoort.

Helena speelt deze avond Triadic Memories uit 1981, een compositie van Morton Feldman. "Ik raakte gefascineerd door de stilte in de muziek en de rust die over me kwam bij het horen van dit werk. Tradic Memories is de tegenhanger van de hectiek van het alledaagse leven en de stad. Feldman laat de vleugel spreken, met de stilte als lijm tussen de noten die als sterren opdoemen in een heldere nacht”, aldus Helena.

Helena heeft getoerd door heel Europa, Zuid-Amerika en de VS en in de belangrijkste concertzalen van Nederland gespeeld, waaronder Het Concertgebouw, Vredenburg en de Oosterpoort. Meer informatie over Helena Basilova is te vinden op www.helenabasilova.com.

Tijdens deze avond serveert stAeg onbeperkt Yogi Tea, in uiteenlopende smaken, om deze ontspannen totaalervaring compleet te maken.

LET OP: neem je eigen yoga-matje of ander compact ligkussen mee!

Kaarten

Prijs

Aantal

Totaal

 • Normaal

  €17.50

  +€0.44 servicekosten

  Dit concert is alleen geschikt voor volwassenen.

  €17.50

  +€0.44 servicekosten

  0

  €0

 • Student

  €10

  +€0.25 servicekosten

  Alleen op vertoon van studentenkaart.

  €10

  +€0.25 servicekosten

  0

  €0

Totaal

€0