vr 05 jul. | stAeg coffee, culture & events

Masterclass Izaline Calister - by Dias Latinos

‘Viva la Vida La Promesa’, onderdeel van Dias Latinos, organiseert op 5 juli een unieke en gratis toegankelijke masterclass, gegeven door Latin-diva Izaline Calister. Izaline is een veelzijdige zangeres, componist en tekstschrijfster –geboren en getogen op Curacao– en won een Edison voor haar werk.
Registratie is afgesloten
Masterclass Izaline Calister - by Dias Latinos

Tijd en locatie

05 jul. 2019 16:00 – 17:30
stAeg coffee, culture & events, Het Zand 37, Amersfoort, Nederland

Over het concert

‘Viva la Vida La Promesa’, onderdeel van Dias Latinos, organiseert op 5 juli een unieke en gratis toegankelijke masterclass, gegeven door Latin-diva Izaline Calister. Izaline is een veelzijdige zangeres, componist en tekstschrijfster – geboren en getogen op Curacao – en won een Edison voor haar werk. Zij vermengt Afro-Antilliaanse muziek met jazz.

 

Semi-professionele muzikanten, solo of in een groep, nodigen we van harte uit aan deze masterclass deel te nemen. Want heb je de Latin-groove al te pakken maar zoek je verdieping? Izaline neemt je mee in de oorsprong van haar muziek en laat je daar ook van genieten. De sessie duurt van 16:00 tot 17:30 uur. Om 15:30 uur verwelkomen we jou als deelnemer graag. We garanderen dat je na afloop volledig klaargestoomd bent voor het festivalweekend op 5, 6 en 7 juli!