vr 05 jul.

|

stAeg coffee, culture & events

Masterclass Izaline Calister - by Dias Latinos

‘Viva la Vida La Promesa’, onderdeel van Dias Latinos, organiseert op 5 juli een unieke en gratis toegankelijke masterclass, gegeven door Latin-diva Izaline Calister. Izaline is een veelzijdige zangeres, componist en tekstschrijfster –geboren en getogen op Curacao– en won een Edison voor haar werk.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Masterclass Izaline Calister - by Dias Latinos

Tijd en locatie

05 jul. 2019 16:00 – 17:30

stAeg coffee, culture & events, Het Zand 37, Amersfoort, Nederland

Over het concert

‘Viva la Vida La Promesa’, onderdeel van Dias Latinos, organiseert op 5 juli een unieke en gratis toegankelijke masterclass, gegeven door Latin-diva Izaline Calister. Izaline is een veelzijdige zangeres, componist en tekstschrijfster – geboren en getogen op Curacao – en won een Edison voor haar werk. Zij vermengt Afro-Antilliaanse muziek met jazz.

 

Semi-professionele muzikanten, solo of in een groep, nodigen we van harte uit aan deze masterclass deel te nemen. Want heb je de Latin-groove al te pakken maar zoek je verdieping? Izaline neemt je mee in de oorsprong van haar muziek en laat je daar ook van genieten. De sessie duurt van 16:00 tot 17:30 uur. Om 15:30 uur verwelkomen we jou als deelnemer graag. We garanderen dat je na afloop volledig klaargestoomd bent voor het festivalweekend op 5, 6 en 7 juli!