za 12 dec.

|

stAeg coffee, culture & events

Music on Chairs presenteert: Guitaromanie - 14:00u

Verrassend, veelzijdig programma voor twee gitaren, viool en zang. Met Izhar Elias (gitaar), Fernando Cordas (gitaar), Sergey Arseniev (viool) en sopraan Henriette Feith.

Dit concert is uitverkocht!
Terug naar de homepagina
Music on Chairs presenteert: Guitaromanie - 14:00u

Tijd en locatie

12 dec. 2020 14:00 – 15:00

stAeg coffee, culture & events, Het Zand 37, Amersfoort, Nederland

Over het concert

LET OP: dit concert is verplaatst van 8 november 2020 naar 12 december 2020.

Guitaromanie

“Guitaromanie” is de naam voor de ongelofelijke populariteit, zeg gerust rage, die de gitaar in het begin van de 19e eeuw in de Europese steden genoot. Virtuoze spelers -en componisten reisden over het Europese continent en vestigden hun naam en faam in Parijs, Londen of Wenen. Denk daarbij aan Mauro Giuliani of Fernando Sor. De combinatie van gitaar en viool was populair en er werd ook veel voor geschreven. 

Meestergitaristen Izhar Elias en Fernando Cordas speelden al vaker met de uiterst veelzijdige violist Sergey Arseniev. Op 8 november voegt sopraan Henriette Feith zich bij hen in een zeer divers programma met werken van Giuliani, Schubert, Assad, Rodrigo, da Falla, Broqua en Saint-Saëns.

Guitaromanie is een programma van concertorganisatie Music on Chairs. Music on Chairs organiseert korte, oorspronkelijke vocale kamermuziekconcerten in uiteenlopende stijlen en bezettingen. Voor meer informatie en de Algemene Voorwaarden ga naar www.musiconchairs.nl of mail naar info@musiconchairs.nl.

Kaarten

Prijs

Aantal

Totaal

 • Regulier ticket

  €23.50

  btw inbegrepen

  +€0.59 servicekosten

  Inclusief programmaboek

  €23.50

  btw inbegrepen

  +€0.59 servicekosten

  0

  €0

 • Jongerenticket (t/m 17 jaar)

  €15

  btw inbegrepen

  +€0.38 servicekosten

  Dit ticket is alleen geldig voor jongeren tot en met 17 jaar oud. Bij het vertonen van deze tickets wordt ook je leeftijd ter plekke gecontroleerd.

  €15

  btw inbegrepen

  +€0.38 servicekosten

  0

  €0

Totaal

€0