zo 11 apr.

|

Livestream concert vanuit stAeg

Music on Chairs presenteert: Sonett für Wien - 15:00u LIVESTREAM

Bijzondere kamermuziek die de grandeur weerspiegelt van de door muziek doordrenkte stad, het Wenen van voor en na 1900. Met Sopraan Henriette Feith en het Wittgenstein Project. Livestream om 15:00u vanuit stAeg.

Dit concert is uitverkocht!
Terug naar de homepagina
Music on Chairs presenteert: Sonett für Wien - 15:00u LIVESTREAM

Tijd en locatie

11 apr. 2021 15:00 – 16:00 CEST

Livestream concert vanuit stAeg

Over het concert

Sonett für Wien

Er is geen stad die zo ondergedompeld lijkt in de klassieke muziek als Wenen. Het is de stad van de grote klassieke drie (Mozart, Haydn en Beethoven). De stad van Schubert natuurlijk, van Brahms die er komt te wonen, van Richard Strauss en Gustav Mahler. Maar ook de stad van Paul Wittgenstein, de veelbelovende concertpianist die in de Eerste Wereldoorlog zijn rechterarm verloor en na terugkeer als linkshandige pianist zijn loopbaan voortzette. Hij liet muziek speciaal voor de linkerhand componeren door grote componisten van zijn tijd. Componisten als Erich Korngold, Walter Bricht of Josef Labor. Tijdens dit concert hoort u deze muziek, maar ook muziek van Brahms en Mahler. En natuurlijk muziek van Johan Strauss II en Franz Léhar, de beroemde operette componisten die in een Weens programma zeker niet mogen ontbreken.

Met sopraan Henriette Feith in samenwerking met het Wittgenstein Project: Folke Nauta, piano, Janneke van Prooijen, viool, Elisabeth Smalt, altviool, Michiel Weidner, cello. 

Sonett für Wien is een programma van concertorganisatie Music on Chairs. Music on Chairs organiseert korte, oorspronkelijke vocale kamermuziekconcerten in uiteenlopende stijlen en bezettingen. Voor meer informatie ga naar www.musiconchairs.nl of mail naar info@musiconchairs.nl. De Algemene Voorwaarden van Music on Chairs zijn van toepassing op de ticketverkoop, zie ook https://musiconchairs.nl/algemene-voorwaarden-2020/.

Kaarten

Prijs

Aantal

Totaal

 • Livestream ticket incl donatie

  €23.50

  btw inbegrepen

  +€0.59 servicekosten

  Ik steun Music on Chairs en betaal graag de officiële prijs. Dit ticket geeft toegang tot het livestream concert en is inclusief een donatie van € 8,50 voor Music on Chairs. Dit is het verschil tussen de 'reguliere' ticketprijs en de livestream ticketprijs.

  €23.50

  btw inbegrepen

  +€0.59 servicekosten

  0

  €0

 • Livestream ticket

  €15

  btw inbegrepen

  +€0.38 servicekosten

  Dit ticket geeft toegang tot het livestream concert.

  €15

  btw inbegrepen

  +€0.38 servicekosten

  0

  €0

Totaal

€0