zo 05 jul.

|

stAeg coffee, culture & events

Salon des Folles - 5 juli 14:00u

UITVERKOCHT - De feestelijke afsluiting van het eerste lustrum seizoen voor Music on Chairs. Denk aan Piazolla, Poulenc, Weill, en Gershwin maar ook Boccherini en Franse Airs de cour.

Dit concert is uitverkocht!
Terug naar de homepagina
Salon des Folles - 5 juli 14:00u

Tijd en locatie

05 jul. 2020 14:00 – 15:00

stAeg coffee, culture & events, Het Zand 37, Amersfoort, Nederland

Over het concert

Let op: dit concert is UITVERKOCHT.

 

Lange tijd was het onduidelijk of dit concert door kon gaan. Maar gelukkig, het kan, met aanpassingen. Om zo veel mogelijk mensen de kans te geven dit concert bij te wonen, terwijl tegelijkertijd aan alle protocollen met betrekking tot het Corona virus wordt voldaan, worden nu twee concerten kort na elkaar georganiseerd. Per concert kunnen 35 mensen in de zaal.

 

De feestelijke afsluiting van het eerste lustrum seizoen voor Music on Chairs.

 

De titel, Salon des Folles, verklapt al dat het hier om een wat buitenissig concert gaat. Denk aan Piazolla, Poulenc, Weill, en Gershwin maar ook Boccherini en Franse Airs de cour. Bedenk dat daar ook sopraan Henriette Feith, pianist Maurice Lammerts van Bueren, klarinetist Levan Tskhadadze alsmede luitist/gitarist David van Ooijen aan mee zullen werken en dat zij ook nog de première zullen verzorgen van De Muren hebben Woorden van componist Anne-Maartje Lemereis en u weet genoeg: dit wilt u niet missen!  

 

De organisatie van dit concert ligt in handen van Music on Chairs, dat staat voor oorspronkelijke vocale kamermuziekconcerten. Voor meer informatie kijk op de website www.musiconchairs.nl.

 

Praktische informatie 

Om de logistiek rondom het concert optimaal te laten verlopen is er een aantal belangrijke afspraken die we graag met u, ons publiek, maken:

 • Kom alstublieft niet naar het concert indien u verkouden bent of grieperig.
 • De tickets kunnen alleen vooraf, via de betaalsite van Staeg, worden voldaan. Het programmablad krijgt u ter plekke.
 • De bovenzaal is een half uur voor aanvang open. Zo heeft u alle gelegenheid om op ruime afstand van elkaar naar boven te gaan. De stoelen zullen op ruime afstand van elkaar worden opgesteld.

Restitutiebeleid 

Helaas is restitutie van uw aankoopbedrag bij annulering niet mogelijk. Wij horen graag als u niet komt.

Kaarten

Prijs

Aantal

Totaal

 • Regulier ticket

  €23.50

  btw inbegrepen

  +€0.59 servicekosten

  Inclusief programmaboek

  €23.50

  btw inbegrepen

  +€0.59 servicekosten

  0

  €0

Totaal

€0