71867737_2549360188417636_2047360813504659456_n.jpg

Jullie bruiloft in de Mannenzaal: de dag van
jullie leven

Trouwen in de Mannenzaal

 

De grote dag is aangebroken. Jullie gaan trouwen! Een bruiloft is een geweldige dag vol met indrukwekkende en ontroerende momenten. De trouwplechtigheid en het feest zijn gebeurtenissen waar veel voorbereidingen aan voorafgaan. Eén daarvan is de keuze voor een trouwlocatie. De trouwlocatie bepaalt voor een groot deel hoe de sfeer van die dag eruit gaat zien en je wilt dat dit voldoet aan jullie wensen

 

Ceremonie

Onze kapel is een perfecte trouwlocatie. De trouwkapel van de Mannenzaal in Amersfoort is knus en sfeervol en roept een nostalgische sfeer op, die u en uw gasten zeker zal aanspreken. In de kapel kunt u trouwen voor de burgerlijke stand en voor de kerk. De Mannenzaal is een officiële trouwlocatie van de gemeente Amersfoort.

De ruimte biedt plaats aan 70 personen in theateropstelling. Eventueel kunnen we dit aantal uitbreiden met het balkon als loge. Als aanstaand bruidspaar krijgen jullie bij ons alle ruimte om jullie dag en onze mooie trouwlocatie naar jullie eigen wensen in te richten.

Van taart tot diner

 

Stel je eens voor: een romantische bruiloft in de kapel en aansluitend de receptie met bruidstaart, het diner en het bruiloftsfeest in de Mannenzaal. Borrelen tussen de bedstedes of een diner bij kaarslicht. Wij gaan samen met jullie en jullie gasten zorgen voor een onvergetelijke dag. Jullie moment in ons rijksmonument! Vraag gerust naar alle mogelijkheden op het gebied van catering, aankleding en techniek.

Arrangement

 

Door ons uitgebreide netwerk in toeristisch en recreatief Amerfoort, kunnen wij meedenken in het samenstellen van een dagarrangement of -programma voor jullie en jullie gasten. Zo behoren combinaties met een stadswandeling, rondvaart, museumbezoek of torenbeklimming zeker tot de mogelijkheden. Of wat dacht je van bijzonder vervoer van of naar de Mannenzaal? Jullie gasten kunnen bijvoorbeeld per city-tuktuk of treintje worden vervoerd. Tijdens een kennismaking en rondleiding door de Mannenzaal wisselen we graag van gedachten voor een voorstel op maat.